informatie avond

projectdoel
Dinsdag 20 sept 19:30 uur informatie avond over energie besparing.

Diepenveen heeft als groen dorp een grote variëteit aan woningen, die elk om een eigen oplossing vragen op de vraag: hoe verduurzaam ik mijn huis? Door klimaatverandering, stijgende energiekosten en de winter voor de deur is verduurzaming urgenter dan ooit.  Consuminderen is natuurlijk een van de simpelste methodes: wat je niet gebruikt aan energie, is meegenomen. En ook al hebt u stappen gezet in het verduurzamen van uw huis, er blijft nog genoeg te doen: zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, water besparen door regenwaterontkoppeling , een groen dak …. Niet alles kan tegelijk misschien, dus wat is voor u nu de beste (vervolg)stap?

Diepenveen heeft haar dorpsvisie voor 2030 klaar en verduurzaming is een belangrijke doelstelling.  We dragen daar met deze avond een steentje aan bij.

Op dinsdag 20 september 2022 houden we  in het Kulturhus van Diepenveen een informatieavond. Een energiecoach en bewoners vertellen over hun ervaringen. Er is er veel ruimte voor het stellen van vragen en tips geven aan elkaar. Juist in een periode dat bedrijven overbelast zijn door de vele vragen over verduurzaming, kan het handig zijn om als bewoners samen in actie te komen. Dan kan een bedrijf sneller werken.

Deze avond is georganiseerd door Duurzaam Diepenveen in samenwerking met Buurkracht. U kunt zich opgeven via Buurkracht. U kunt ook komen zonder dat u zich opgeeft

U bent van harte welkom 20 september vanaf 19.15 uur, Kulturhus, Dorpsstraat 30, 7431 CL Diepenveen.

diepenveen.buurkracht-online.nl

Meer informatie kunt u opvragen bij duurzaamdiepenveen@gmail.com

Energie verlies doorsnee woningl

Werkgroep Duurzaam Diepenveen                    www.duurzaamdiepenveen.nl  

 

Aanmelden

Meld je aan om op de hoogte te blijven